Club 6-7-8

Met de club 6-7-8  hebben we gepraat over " vriendschap". Wat houd dat in? En hoe ging dat vroeger in de tijd van Jezus? Daarna zijn er vrienden armbandjes gemaakt.
De volgende clubavond is op 23 april , we beginnen dan om 18.45 uur.
Groetjes van Trudi, Dorien en Wil

   
 

De Palmpasen online quiz

Na een aantal online sessies met de voorbereiders en wat inkopen was het eindelijk zo ver. Op zaterdag 27 maart stond de Palmpasen online quiz op het program. Deze middag om 4 uur waren er 10 computers in gelogd om deel te menen aan de quiz. De quiz stond onder leiding van onze quizmaster Daniël. In de week voor de quiz zijn er aan de deelnemers tasjes met wat lekkers uitgedeeld voor tijdens de quiz. Ook zijn er materialen voor de kinderen gebracht waar ze een mooie Palmpasen tak van konden maken.
Er werden 60 vragen gesteld in 6 rondes, de vragen waren soms moeilijk, dan weer grappig. Het was bovenal erg leuk om mee te doen. Weet je bijvoorbeeld welke kleur zilverfolie meestal om een wit paaseitje zit? Na ongeveer anderhalf uur waren alle vragen gesteld, en liep de spanning op, wie zou er hebben gewonnen? Nadat de jury alle antwoorden had gecontroleerd kwam Marijke als winnaar uit de bus.
De Palmpasen takken die gemaakt waren werden ook beoordeeld door de jury. Alle kinderen hebben een prijs gekregen. De Palmpaas takken zijn uitgedeeld aan mensen in de gemeente.
Om zo als gemeente samen te komen was erg leuk, en voor herhaling vatbaar.
Groet, een jurylid.
 

12+ zondagmiddag activiteit

De komende weken zal het Baken elke zondagmiddag geopend zijn van 13:30 tot 16:00 voor de 12+ jeugd. Wekelijks organiseren we op de zondagmiddag een inloopactiviteit waar we elkaar fysiek kunnen ontmoeten.

Berichtje van het “Kerk TV team”

We doen hard ons best om elke zondag een uitzending met beeld en geluid voor u te maken. Al een paar zondagen op rij hebben we gemerkt dat tijdens de beelduitzending het beeld opeens ‘vast blijft staan’ in de uitzending. Dat vinden wij erg vervelend, maar hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Lees verder, klik hier

Kerkdienst luisteren en kijkenWilt u een kerkdienst uit de Dorpskerk beluisteren en meekijken (via vakje kijken)?
Klik op onderstaande link!

www.kerkomroep.nl

Viering Dorpskerk

Dorpskerk, 25 april 2021
10.00 uur
Ds. E. Dibbets-van der Roes
Orde van dienst, volgt nog

Kerkomroep, luisteren en kijken, klik hier 

Kerkbezoek tot maximaal 30 personen. Reserveren via trudischotel@outlook.com

Collecte
U kunt uw gift als vervanging van uw bijdrage in de collecte overmaken op rekeningnummers:
Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Schipluiden
NL08 RABO 0146 8315 27
Diaconie van de Protestantse Gemeente Schipluiden en Zending
NL83 RABO 0146 8315 35.