Vrouwengroep Isja

Vrouwen praten graag, zegt men. Sommigen vinden het ook fijn om te luisteren. Of je nu graag of weinig praat, er is om de week de mogelijkheid om op vrijdagmiddag tijdens de schooltijd bij elkaar te komen en in gesprek te gaan over bijbelse thema's en persoonlijke ervaringen uit te wisselen. We kiezen een thema wat voor vrouwen interessant is en verbinden dat met bijbelse verhalen. Een leerzame, bemoedigende en tegelijk gezellige ontmoeting onder het genot van een vers kopje thee!


Thema
Vorig seizoen begonnen we met de bespreking van studies over het thema ‘Goed Boos’. Is boosheid nu goed of slecht? Deze gesprekken hebben we vanwege de coronamaatregelen moeten afbreken. Nu kunnen we de draad voorzichtig weer oppakken en komen daarom voorlopig bij elkaar in Het Baken, zodat we onderling voldoende afstand kunnen houden.
Praktisch: Gespreksmateriaal krijg je ter plekke als kopie (of eerder als je bent aangemeld). Graag een eigen Bijbel meenemen.
Startdatum: vrijdag 18 september 2020

Tijd: 13.30 uur
Duur: ongeveer 1½ uur
Plaats: Het Baken van de Dorpskerk
Aanmelden kan (maar is niet noodzakelijk; je mag ook spontaan aanschuiven) bij ds. Erika Dibbets: predikant@protestantschipluiden.nl


 
terug

Viering Dorpskerk

Dorpskerk, 9 mei 2021
10.00 uur
Ds. D. Verboom uit Leiden
Orde van dienst, klik hier

Dorpskerk, 13 mei 2021
09.30 uur Hemelvaartsdag
Ds. E. Dibbets-van der Roest
Orde van dienst, volgt nog

Kerkomroep, luisteren en kijken, klik hier 

Kerkbezoek tot maximaal 30 personen.

Collecte
U kunt uw gift als vervanging van uw bijdrage in de collecte overmaken op rekeningnummers:
Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Schipluiden
NL08 RABO 0146 8315 27
Diaconie van de Protestantse Gemeente Schipluiden en Zending
NL83 RABO 0146 8315 35.