Geen kindernevendienst vanaf zondag 14-11-2021

De corona besmettingen zijn afgelopen weken weer enorm opgelopen.  Vooral de corona besmettingen op scholen en onder kinderen neemt toe.  
Daarom heeft de kindernevendienst helaas besloten om voorlopig te stoppen met de kindernevendienst voor de basisschool kinderen. We hopen dat het snel weer kan worden opgepakt.
 

Meehelpen aan de nevendienst

Voor de nevendiensten zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die verhaal van God willen delen met kinderen of tieners. Lijkt jou dat ook mooi? Neem contact op met Daniël daniel@danielbooms.nl.

12+ nevendienst

Voor de tieners van de eerste drie klassen van de middelbare school is er een nevendienst tijdens de preek. Tijdens deze nevendienst worden de Bijbelteksten en inhoud van de preek interactief besproken.
Deze nevendienst zal in 2021 starten op 5 september.

KND 12+ gaat online!

Ook de 12+ groep heeft ervoor gekozen voorlopig online verder te gaan. Via de app-groepen wordt een linkje gedeeld van een padlet prikbord. Dit bord wordt in de loop van de weken steeds verder gevuld met muziek, filmpjes, gebeden en gedichten. Julie kunnen hierop reageren en als je iets leuks erop wilt plaatsen of een idee hebt kun je dit mailen naar: daniellevoogt@hotmail.com. Het is de bedoeling dat het een prikbord wordt voor jullie, van jullie dus doe mee!

Kindernevendienst

Tijdens de diensten op zondagochtend gaan de kinderen van de basisschool een gedeelte van de
kerkdienst naar hun eigen dienst. Hier krijgen zij het evangelie van Jezus te horen op hun niveau
en zullen ze met een knutsel of activiteit het verhaal verwerken.