Adventsproject 2019

Hallo kinderen!

Zondag 16 december 2018 is het derde advent, en staat er een 3e kaars in de kerk. Deze kaars stelt Elisabeth voor. Maria gaat bij Elisabeth op bezoek. Elisabeth weet van het wonder van Maria, haar nichtje. 3 maanden lang delen ze hun geloof en bemoedigen ze elkaar. Wil je daar meer over weten, kom dan zondag naar de kindernevendienst. Tot zondag.

Zondag 9 december 2018 is het kidspraise, waarschijnlijk heb je daar een uitnodiging voor gehad. Het is tweede advent er staat nu een 2e kaars in de kerk. Deze kaars stelt Maria voor. Maria krijgt ook een boodschap van God. Maria heeft wel vragen, maar vertrouwt op God en zegt: wat U doet Heer is goed. U wil ik dienen. Wil je daar meer over weten kom dan zondag naar de kidspraise. Tot dan!

Zondag 2 december is het 1e advent, dat betekent dat we de komende 4 zondagen naar kerst toe leven. Het thema van het kerstproject is: Lichtdragers van God. In de kerk staat een mooie glas-in-lood kaars (glas-in-lood ziet er net uit als een kerkraam). Deze kaars stelt Zacharias voor. In de tempel krijgt hij een boodschap van God. Hij vindt het moeilijk om te geloven dat hij een zoon zal krijgen. Misschien ken je dit verhaal, als je wil weten hoe het verder met hem gaat, kom dan zondag naar de kindernevendienst.  
 

 
 
terug

Viering Dorpskerk

Dorpskerk, 28 juli 2024
10.00 uur Mevr. Ds. S. van der Hoek 
uit Naaldwijk


Kerkomroep, luisteren en kijken

U kunt u gave overmaken op:
Kerkrentmeesters van de 
Protestantse Gemeente Schipluiden
NL08 RABO 0146 8315 27
Diaconie van de 
Protestantse Gemeente Schipluiden en Zending
NL83 RABO 0146 8315 35