wo 6 november 2019

Gemeenteavond

Tijdstip: 
 19.30 uur Viering Dankstond aansluitend Gemeenteavond  - 22.00 uur

Woensdag 6 november zal er om 19:30 uur een dankdienst zijn in de Dorpskerk. Aansluitend is er een gemeenteavond in Het Baken, waarbij dit jaar aandacht is voor het bijzondere vakantiepark L-Accolade gelegen in Frankrijk. Dit vakantiepark is volledig ingericht voor kinderen en volwassenen die een rolstoel gebruiken of andere lichamelijke beperkingen hebben. Het park wordt hoofdzakelijk gerund door veel vrijwilligers op allerlei gebied.
Sinds een tiental jaren is er een groeiende groep vrijwilligers uit Schipluiden en aangrenzende gemeenten, die buiten het vakantieseizoen onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en zelfs al een aantal vakantiehuisjes hebben gerealiseerd op het park en ook zijn er een aantal mensen die ervoor zorgen dat al die vrijwilligers een goede maaltijd krijgen. We hebben de bedenker en oprichtster Monique Schieman gevraagd om ons een kijkje op het vakantiepark te komen geven en ons te vertellen over haar idealen, over haar toekomstvisie en haar wensen, enz. enz.
Wij nodigen u uiteraard uit voor de dankdienst, maar u kunt ook om 20:30 uur aanschuiven bij de gemeenteavond, de koffie en thee zal voor u klaar staan.
Wij vinden het bijzonder dat L-Accolade bij zoveel betrokken mensen al een plaatsje in het hart heeft gevonden en hopen op een goede opkomst.

PS: Het Baken is gelegen achter de Dorpskerk, Dorpsstraat 3 in Schipluiden. 
Wilt u nu al meer weten?: https://www.l-accolade.nl/

terug
 


Viering Jacobuskerk (Dorpskerk gesloten)

Zondag 20 september 2020 om 10.00 uur 
Ds. E. Dibbets-van der Roest
Oecumenische viering in de Jacobuskerk,
vooraf opgeven via Schipluiden@onzelievevrouwvansion.nl

Protocol 150 cm Dorpskerk, klik hier
Kerkomroep, klik hier, kies voor de Jacobuskerk
Liturgie Vredesdienst, klik hier
 
Collecte
U kunt uw gift als vervanging van uw bijdrage in de collecte overmaken op rekeningnummers:
Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Schipluiden
NL08 RABO 0146 8315 27
Diaconie van de Protestantse Gemeente Schipluiden en Zending
NL83 RABO 0146 8315 35.