Startweekend 7 en 8 september 2019

Startweekend 7 en 8 september 2019
Het is weer bijna zover: onze jaarlijkse startzondag komt er aan! Dit jaar is er weer sprake van een startweekend, want op zaterdag is er ook iets te doen! Op de afbeelding is te zien welke activiteiten er allemaal plaatsvinden.
Voor een aantal onderdelen kun je/kunt u zich opgeven via de intekenlijsten in de hal van de kerk, of via een mail aan Marijke van Leeuwen (
*Walking Dinner: (dit is het enige onderdeel dat op zaterdag plaatsvindt): hiervoor zoeken we mensen die (in groepjes) willen komen eten, maar ook mensen die thuis dat eten (diner) willen bereiden (voor maximaal 4 personen).
*Taartenbakwedstrijd: wie bakt de mooiste taart? Een jury komt proeven en beoordelen! Lijkt je/u dit leuk: zet je/uw naam op de lijst!
*Picknick: inmiddels niet meer weg te denken op de startzondag! We hebben weer een mooie locatie gevonden, dus mis het niet en meld je/u aan.
We hopen op veel enthousiaste reacties!
 
Kerkdienst luisteren Kerkdienst luisteren


Wilt u een kerkdienst uit de Dorpskerk
beluisteren?
Klik op onderstaande link!

http://www.kerkomroep.nl/#/kerkenqueryString=schipluiden&orderBy=plaats
 
Petrus Petrus

 

Een magazine over geloof, hoop en liefde. 
Petrus? Nee, dit blad gaat niet over die ene visser, die vriend en volgeling van Jezus. Wel over de kerk, want die lijkt wel wat op Petrus. Sterk als een rots, en tegelijk zwak en feilbaar. Soms moedig, soms overmoedig, soms te voorzichtig. Maar vooral een plek waar ieder mens welkom. Een blad voro alle Petra's en Petrussen!

https://petrusmagazine.nl/