Kerstsfeer proeven in en rond de Dorpskerk Kerstsfeer proeven in en rond de Dorpskerk
Zaterdag 14 december is het zover, van 16.00 tot 19.00 is er onze klein kerstmarkt, een plek van ontmoeting in een mooie sfeer. In de kerk zal er muziek zijn en ook de samenzang zal niet ontbreken. Arianne en Marloes zullen met een aantal enthousiaste lokale zangeressen mooie kerstliederen ten gehore brengen. Pastor Eli Stok en dominee Erika Dibbets zullen een kerstverhaal vertellen. In het Baken is er een wenskerstboom, waar de kinderen van de basisschool, een zelfgemaakt kaartje met een wens in mogen hangen. In het Baken en buiten zijn wat kraampjes. De bekende figuren van Charles Dickens lopen rond en ook de midwinterhoornblazers zullen niet ontbreken. Warme chocomel, glühwein en oliebollen maken het geheel compleet. Het batig saldo gaat naar drie goede doelen die ook aanwezig zullen zijn te weten: l'Accolade, Kenia project van zr. Celine en de NEM van Nelleke en Ron van Ketel.

Wij hopen dat we op deze wijze een beetje kunnen delen in onze kerstgedachte. Komt allen, dan maken we er een mooie plek van ontmoeting van, daar draait het om.
 
Wie zingt mee? Wie zingt mee?
De cantorij zal weer meewerken in de dienst op 22 december, de vierde adventszondag. We willen graag wat versterking bij de cantorij. Zing je graag en wil je meedoen, laat het dan even weten aan Jeanne Bouwmeester ( Info over repetities en liedkeuze voor deze viering komt dan zo snel mogelijk naar je toe.
 
 
Bericht van de bloemendienst Bericht van de bloemendienst
Vanaf zondag 1 december ligt er weer een intekenlijst voor de bloemen in 2020. Als u een speciale datum heeft waarop u de bloemen wilt geven, kunt u dat invullen. Maar ook als u geen speciale datum heeft, hopen wij dat u uw naam ergens invult.
lees meer »
 
Kids Kerst Event 2019 Kids Kerst Event 2019


Nog maar een paar weken en dan is het al kerst!!

Voor het Kids Kerst Event van dit jaar hebben wij jullie hulp weer nodig.

 
lees meer »
 
Kerkdienst luisteren Kerkdienst luisteren


Wilt u een kerkdienst uit de Dorpskerk
beluisteren?
Klik op onderstaande link!

www.kerkomroep.nl
 
Petrus Petrus

 

Een magazine over geloof, hoop en liefde. 
Petrus? Nee, dit blad gaat niet over die ene visser, die vriend en volgeling van Jezus. Wel over de kerk, want die lijkt wel wat op Petrus. Sterk als een rots, en tegelijk zwak en feilbaar. Soms moedig, soms overmoedig, soms te voorzichtig. Maar vooral een plek waar ieder mens welkom. Een blad voro alle Petra's en Petrussen!

https://petrusmagazine.nl/