Check it out!

Jongeren in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar krijgen een persoonlijke uitnodiging voor catechisatie. Aan de ouders een vriendelijk verzoek om hun kinderen aan te sporen om van de uitnodiging gebruik te maken. Op school leer je alles wat je nodig hebt voor je toekomst. Op verenigingen bouw je vriendschappen op en train je jezelf in bepaalde vaardigheden. Op catechisatie kun je die dingen combineren.

12+ club (LOVE to LIVE)

Zit je niet meer op de basisschool? Dan is het tijd voor de 12+ club! Deze is speciaal bedoeld voor alle tieners die naar de 1e, 2e of 3e van de middelbare school gaan. Samen chillen, spelletjes doen, praten over wat je bezig houdt en wat God daarmee te maken heeft.
De club vindt om de week plaats op vrijdagavond van 20.00-21.15. De eerste keer is op 13 september.

 

CEES

Afgelopen jaar Heeft CEES zijn eerste jaar gedraaid. We hebben veel gezelligheid gehad. Met elkaar praten, nadenken over belangrijke dingen in ons leven. En natuurlijk ook spellentjes gespeeld en lol gemaakt. Komend jaar willen we nog een mooi jaar maken met elkaar. De tieners die regelmatig komen leren elkaar steeds beter kennen, maar er kunnen altijd meer nieuwe mensen bij. CEES  is bedoeld voor iedereen vanaf de bovenbouw middelbaren school (4e klas) tot jezelf te oud vind. Om de week op zaterdagavond. Inloop vanaf 20.00 uur

De eerste keer is op 14 september.
 

Club groep 6-7-8

Zit je in groep 6,7 of 8 van de basisschool? Dan is er speciaal voor jou club om de week op vrijdagavond van 19-20 uur. Deze club is vol met spelletjes en gezelligheid, maar ook met ruimte om met elkaar te praten over God en geloof en wat jou daarin bezighoudt. Vind je het spannend om alleen naar de club te komen en weet je wel een vriendje of vriendinnetje die niet naar de (dorps)kerk gaat die wel met je mee wilt? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De eerste avond is op 13 september in de kajuit.

Dorpskerk

Zondag 16 augustus 2020 om 10.00 uur 
Ds. Erika Dibbets-van der Roest
te beluisteren via de Kerkomroep

Kerkomroep, klik hier
Orde van dienst 16 augustus 2020, klik hier
  
Collecte
U kunt uw gift als vervanging van uw bijdrage in de collecte overmaken op rekeningnummers:
Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Schipluiden
NL08 RABO 0146 8315 27
Diaconie van de Protestantse Gemeente Schipluiden en Zending
NL83 RABO 0146 8315 35.