Kerkbezoek per 28 augustus 2020

.  Er kunnen 60 bezoekers zitten in de banken en op de stoelen, een kussen geeft de zitplaats aan, graag doorschuiven in de banken  richting de zijdeur in de kerk, zodat niemand u hoeft te passeren.
.  Als er geen muziekgroep is, dan kunnen er ook nog 10 personen zitten in het koor van de kerk.
.  U hoeft zich niet aan te melden voor een dienst, is de kerk echter vol, dan wordt U gevraagd om thuis de dienst mee te luisteren.
.  Na afloop van de kerkdienst kan er buiten koffie/thee worden gedronken. Dit kunt u afhalen bij een tafel in het fietsenhok. Hou daarbij de 1.5m afstand in acht.
U verlaat via de zij ingang de kerk en loopt dan zo naar het kerkplein toe.
Ongewijzigd blijft nog even dat er niet meegezongen mag worden.
------------------------------------------------------------------
Bij slecht weer kan er binnen koffie gedronken worden in het Baken. Dan verlaat U via het pad aan kant van de zijdeur uw zitplaats en loopt u naar de hoofd uitgang. De achterste rij kan als eerste, daar kunt u kiezen of u naar buiten gaat of via de gang naar Het Baken.  De mensen die in de zijbanken zitten verlaten de kerk via het pad naast hen. Houd wel afstand van elkaar!
. Als U in Het Baken komt loopt U via de pijl aangegeven op de vloer langs de garderobe en dan kunt u aan de balie in de grote zaal koffie/thee krijgen.
Hierna kiest U een plek uit om te zitten, er mogen geen extra stoelen worden bijgezet, dit i.v.m. de 1.5 m. afstand. Uiteraard kan een echtpaar of gezin wel naast elkaar zitten.
Er wordt één maal koffie/thee ingeschonken omdat er dan weinig geloop in de zaal is en niet iedereen de koffiekan beetpakt.
Via de pijl aangegeven op de grond kunt u na afloop de zaal weer verlaten.
Het blijft belangrijk om ten alle tijden de 1.5 meter afstand te houden. Met elkaar moeten we daar alert op blijven.
We hopen zo met deze maatregelen elkaar toch te kunnen blijven ontmoeten in de kerk en Het Baken.    

Zo hopen we op een verantwoorde manier elkaar toch te kunnen ontmoeten.                                                                                                                                        
terug