De Palmpasen online quiz

Na een aantal online sessies met de voorbereiders en wat inkopen was het eindelijk zo ver. Op zaterdag 27 maart stond de Palmpasen online quiz op het program. Deze middag om 4 uur waren er 10 computers in gelogd om deel te menen aan de quiz. De quiz stond onder leiding van onze quizmaster Daniël. In de week voor de quiz zijn er aan de deelnemers tasjes met wat lekkers uitgedeeld voor tijdens de quiz. Ook zijn er materialen voor de kinderen gebracht waar ze een mooie Palmpasen tak van konden maken.
Er werden 60 vragen gesteld in 6 rondes, de vragen waren soms moeilijk, dan weer grappig. Het was bovenal erg leuk om mee te doen. Weet je bijvoorbeeld welke kleur zilverfolie meestal om een wit paaseitje zit? Na ongeveer anderhalf uur waren alle vragen gesteld, en liep de spanning op, wie zou er hebben gewonnen? Nadat de jury alle antwoorden had gecontroleerd kwam Marijke als winnaar uit de bus.
De Palmpasen takken die gemaakt waren werden ook beoordeeld door de jury. Alle kinderen hebben een prijs gekregen. De Palmpaas takken zijn uitgedeeld aan mensen in de gemeente.
Om zo als gemeente samen te komen was erg leuk, en voor herhaling vatbaar.
Groet, een jurylid.
 
terug

Viering Dorpskerk

Dorpskerk, 9 mei 2021
10.00 uur
Ds. D. Verboom uit Leiden
Orde van dienst, volgt nog

Dorpskerk, 13 mei 2021
09.30 uur Hemelvaartsdag
Ds. E. Dibbets-van der Roest
Orde van dienst, volgt nog

Kerkomroep, luisteren en kijken, klik hier 

Kerkbezoek tot maximaal 30 personen.

Collecte
U kunt uw gift als vervanging van uw bijdrage in de collecte overmaken op rekeningnummers:
Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Schipluiden
NL08 RABO 0146 8315 27
Diaconie van de Protestantse Gemeente Schipluiden en Zending
NL83 RABO 0146 8315 35.