Belijdeniscatechese Belijdeniscatechese
Ja’ zeggen om bij Jezus te willen horen. ‘Amen’ zeggen op je doop. Volwaardig lid worden van de kerk. Dat doe je als je in de kerk belijdenis doet van je geloof. Wie overweegt om geloofsbelijdenis te doen, of daar vragen over heeft, die kan contact opnemen met ds. Dibbets (tel. 015-3808255, e-mail:  of via WhatsApp 06-21976875). Praat er ook eens met anderen over en nodig hen uit om hetzelfde te doen. Wie weet kan er een groepje gevormd worden, maar ook met twee of drie kunnen we in januari starten.
 
Check it out! Check it out!
Jongeren in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar krijgen een persoonlijke uitnodiging voor catechisatie. Aan de ouders een vriendelijk verzoek om hun kinderen aan te sporen om van de uitnodiging gebruik te maken. Op school leer je alles wat je nodig hebt voor je toekomst. Op verenigingen bouw je vriendschappen op en train je jezelf in bepaalde vaardigheden. Op catechisatie kun je die dingen combineren.
 
12+ club (LOVE to LIVE) 12+ club (LOVE to LIVE)

Zit je niet meer op de basisschool? Dan is het tijd voor de 12+ club! Deze is speciaal bedoeld voor alle tieners die naar de 1e, 2e of 3e van de middelbare school gaan. Samen chillen, spelletjes doen, praten over wat je bezig houdt en wat God daarmee te maken heeft.
De club vindt om de week plaats op vrijdagavond van 20.00-21.15. De eerste keer is op 13 september.

 

 
CEES CEES

Afgelopen jaar Heeft CEES zijn eerste jaar gedraaid. We hebben veel gezelligheid gehad. Met elkaar praten, nadenken over belangrijke dingen in ons leven. En natuurlijk ook spellentjes gespeeld en lol gemaakt. Komend jaar willen we nog een mooi jaar maken met elkaar. De tieners die regelmatig komen leren elkaar steeds beter kennen, maar er kunnen altijd meer nieuwe mensen bij. CEES  is bedoeld voor iedereen vanaf de bovenbouw middelbaren school (4e klas) tot jezelf te oud vind. Om de week op zaterdagavond. Inloop vanaf 20.00 uur

De eerste keer is op 14 september.
 
 
Club groep 6-7-8 Club groep 6-7-8

Zit je in groep 6,7 of 8 van de basisschool? Dan is er speciaal voor jou club om de week op vrijdagavond van 19-20 uur. Deze club is vol met spelletjes en gezelligheid, maar ook met ruimte om met elkaar te praten over God en geloof en wat jou daarin bezighoudt. Vind je het spannend om alleen naar de club te komen en weet je wel een vriendje of vriendinnetje die niet naar de (dorps)kerk gaat die wel met je mee wilt? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De eerste avond is op 13 september in de kajuit.

 
Basiscatechese Basiscatechese
Voor de jongeren van 12-14 jaar is er basiscatechese. Daarin leer je de belangrijkste dingen om te weten over de kerk, de kerkdienst, doop en avondmaal, de bijbel, oude en nieuwe testament, de christelijke feesten, God de Vader, Zoon en heilige Geest. We doen dat op een leuke ontspannen manier.
Je kunt ook nog even bijkletsen met je (vroegere) klasgenoten en de dominee bestoken met al je vragen (kom maar op!).
Deze serie bestaat uit 10 bijeenkomsten van ongeveer een uur. Je krijgt ter plekke al het nodige materiaal aangereikt, maar als je zelf een bijbel hebt, kan het handig zijn om die mee te nemen.